Volgende

Nieuws

Van harte welkom op CUE2016!

22 december 2015

In AHOY in Rotterdam vindt van maandag 18 januari t/m woensdag 20 januari CUE2016 plaats, dé Nederlandse vakbeurs voor technologie in de evenementen-, pop- en theaterbranche. Met meer dan 160 exposanten op ruim 4300 m² standruimte is CUE groter dan ooit en biedt daarmee een breed en gevarieerd aanbod aan producten en diensten.

Theateradvies nodigt u van harte uit om langs te komen bij onze stand voor inspirerende discussies over actuele ontwikkelingen, voor informatie over onze recente projecten, of gewoon voor een gezellige borrel! Tijdens de beurs verzorgt de Vereniging voor Podiumtechnologie (VPT) het lezingen programma.

(Freelance) medewerkers van Theateradvies verzorgen lezingen over theater- en AV-techniek in musea (Rutger van Dijk) en surround audiosystemen (Dennis Slot). Het volledige lezingen programma is te vinden op de website van de VPT.

Klik hier voor de nieuwsbrief van CUE2016 met daarin alle informatie over de beurs, het volledige lezingen programma en om je te registreren voor een gratis bezoek.